Bel ons op 0299-41 77 33

Tandartspraktijk in Purmerend

Tandartspraktijk ITGM Zegers Purmerend. Zorg met aandacht voor de patiënt

 

Bent u op zoek naar een tandartspraktijk in Purmerend met aandacht voor service en persoonlijk contact? Waar u kunt rekenen op een advies dat het beste voor u is en waar u als patiënt(e) zelf bepaalt welke behandeling u wens? Waar u bovendien wordt behandeld volgens de nieuwste inzichten en met de modernste apparatuur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

In onze behandelingen staat de belevingswereld van de patiënt centraal. Wat hij/zij van een tandarts verwacht en verlangt, en wat hij of zij ervaart tijdens de behandeling.

 

Het uitgangspunt van tandartspraktijk ITGM Zegers Purmerend

De beste zorg die u voor uw gebit kunt krijgen. Dat is wij u willen bieden.
U staat als cliënt centraal. Het is immers de glimlach van de patiënt waar het uiteindelijk om draait. Binnen onze tandartspraktijk kunt u bij ons terecht voor een algemene tandheelkunde, maar ook voor meer specialistische behandelingen zoals onder andere implantologie esthetische tandheelkunde.

 

Vriendelijke omgang, pijnloze behandeling en de modernste technieken

Het is belangrijk dat er een goede samenwerking is tussen de cliënt/patiënt en de het team van behandelaars. Ons team binnen onze tandartspraktijk is zeer ervaren. Met onze persoonlijke en gezamenlijke capaciteiten stellen wij uiteraard alles in het werk om een optimaal resultaat te bereiken. Daarbij maken wij gebruik van moderne technieken en geavanceerde methoden en materialen. Samen met een goede voorlichting en heldere communicatie leidt dit tot het beste resultaat. Ook vinden wij een goede omgang met kinderen of jongeren zeer belangrijk.

Innovatieve technieken zorgen voor een goede hechting van een vulling, waardoor uw kies of tand sterker wordt.

Dankzij de nieuwste tandheelkundige technieken kunnen wij er voor zorgen dat uw behandeling pijnloos is. De tandarts zal dit met u bespreken, maar u kunt hem of haar er ook naar vragen!

 

Geen amalgaam of metalen

De tandartsen binnen onze tandartspraktijk maken alleen gebruik van wit vulmateriaal: composiet voor de witte vullingen of porselein voor de grotere vullingen en kronen. Wij werken daarom niet met amalgaam en of met overige metalen. Het resultaat is niet alleen fraaier, maar het voorkomt tevens dat een tandarts gezonde delen van een tand of kies weg moet slijpen.

 

 

Bij tandartspraktijk ITGM Zegers Purmerend geen onnodige kosten

Onze behandelaars letten erop dat ze geen onnodige handelingen verrichten. Om die reden bespreken wij een behandeling altijd eerst met u door. Daarbij bespreken we wat er moet gebeuren, hoeveel tijd de behandeling in beslag neemt en wat de kosten daarvan zijn.

 

 

Waar is tandartspraktijk ITGM Zegers gevestigd en wie is er welkom?

Ons behandelcentrum is gevestigd aan de Emmakade 2 in Purmerend.

 

Echter iedereen verder dan Purmerend, bijvoorbeeld uit Den Ilp, Monnickendam, Watergang, De Rijp, Landsmeer, Oosthuizen, Middenbeemster, Edam, Volendam, Ilpendam, Broek in Waterland is ook van harte welkom in onze tandartspraktijk!


Wij zijn u graag van dienst

Logo DAED
Logo KNMT
Logo KRT
Logo NVOI
Logo ISO 9001